Joi, 23 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

ȘOC: Autostrada MOLDOVEI NU se va face NICIODATĂ

Senatorul Dragos Benea, presedintele Organizatiei judetene a PSD Bacau, a declarat, joi, ca nu va vota aprobarea proiectului de demarare a lucrărilor pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. “E un proiect foarte scump care nu va fi realizat niciodata. Acest proiect este o plasa intinsa in mod deliberat”, a declarat senatorul PSD. Aceste declaratii au fost facute, in cadrul unui eveniment organizat la Bacau, in prezenta ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica si a Secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene, Adrian Ionut Gâdea.

Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. A murit STELA POPESCU. Prima reacție a lui Alexandru Arșinel

Actrita Stela Popescu a fost gasita fara suflare, joi dupa-amiaza, in locuinta sa, anunta News.ro. Echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul. Stela Popescu ar fi implinit, luna viitoare, 82 de ani. Stela Popescu a fost una dintre cele mai cunoscute actrite ale Romaniei. De-a lungul celor peste 60 de ani de cariera, ea a jucat in peste 30 de filme si in sute de piese de teatru, ca actrita de revista si de comedie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

RADU DINESCU, SECRETARUL GENERAL UNTRR, A FOST REALES PREȘEDINTE AL CONSILIULUI DE TRANSPORT MĂRFURI ȘI VICEPREȘEDINTE IRU

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) anunță faptul că domnul Radu Dinescu, Secretar General UNTRR, a fost reales Președinte al Consiliului de Transport Mărfuri (CTM) și Vicepreședinte în cadrul Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), pentru mandatul 2018-2019.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.