METEHNE ROMÂNEȘTI LA STRABAG Recomandat

METEHNE ROMÂNEȘTI LA STRABAG

Consilierul juridic de la Strabag este mai tare decât conducerea companiei. Ioana Costea-Varga, legal advisor, a aranjat elegant cărțile astfel încât toate lucrările de montare de parapete metalice pe drumurile făcute de Strabag să fie executate de firma soțului ei.

Ovidiu Costea-Varga, soțul Ioanei, este asociat unic la firma Roger Utilaje SRL, specializată în montarea de parapete metalice și închirierea de utilaje.
Ca să adoarmă vigilența șefilor ei, Ioana Costea Varga a aruncat în față celebrul „sereleu” Girod Semnalizare Rutieră din Timișoara.
Schema este foarte simplă și eficientă: din interiorul companiei Strabag, consiliera juridică furnizează toate informațiile primite de la concurență către cele două companii, Girod și Roger, și aranjează ploile astfel încât Girod să primească toate lucrările de semnalizare, inclusiv montarea de parapete metalice.
Evident, Girod subcontractează către Roger toate lucrările de montare de parapete. Iar Girod, drept mulțumire pentru serviciul făcut, se alege cu exclusivitatea celorlalte lucrări de semnalizare.
În loc de concluzie: O țeapă sinceră, românească, dată austriecilor cu concursul francezilor!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.