Marți, 14 Ianuarie 2020 - TIRMagazin.ro

Mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu 4 luni, deși situația drumurilor e critică

Asociaţia Pro Infrastructură anunţă, marţi, pe Facebook, că mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu 4 luni, deşi premierul Orban anunţa că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti. ”Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi, managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei, care cer premierului şi ministruui Transporturilor să accelereze reformele promise.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Comisia Europeană a tăiat banii pentru Sibiu - Pitești pentru că nu s-au respectat normele de mediu

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a publicat pe pagina sa de Facebook textul observațiilor trimise de către Comisia Europeană guvernului de la București în legătură cu cererea de finanțare a autostrăzii București-Sibiu. Cuc susține că executivul european ar fi decis suspendarea finanțării proiectului din fonduri europene, dar Ministerul Fondurilor arată că nu e vorba despre suspendare, ci despre transmiterea unor observații.

Citeşte mai departe ...

VIDEO. Un camion a izbit un autocar la Sibiu

Actualizare 2. Șoferul de aproximativ 40 de ani a fost descarcerat de către echipajul de pompieri și a primit îngrijiri medicale. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Sibiu cu fractură deschisă la picioare, conștient, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Dintre cele patru persoane care au primit îngrijiri medicale, trei au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple cu diverse traumatisme.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CNAIR: Există bani pentru autostrăzi în 2020

Sumele individuale alocate fiecărui proiect de investiții derulat de CNAIR sunt sume estimate pentru anul 2020. Aceste sume diferă de necesarul comunicat de antreprenori, de regulă supraestimat, deoarece decontarea lucrărilor se va efectua după realocarea bugetară și în funcție de ritmul real al lucrărilor în teren.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.