Marți, 05 Noiembrie 2019 - TIRMagazin.ro

Cuc e istorie. Cine este noul Ministru al Transporturilor

Liberalul Lucian Bode, deputat de Sălaj, propunerea PNL pentru funcția de Ministru al Transporturilor (și Comunicațiilor) în Guvernul condus de Ludovic Orban este președintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților. De-a lungul timpului Bode a fost un critic vocal al actualului ministru Răzvan Cuc și s-a poziționat în favoarea demarării autostrăzii Comarnic - Brașov pe fonduri europene, nu în varianta de parteneriat public-privat promovată de guvernul Dăncilă. Bode a mai susținut că pentru salvarea Tarom e nevoie de un ajutor de stat pe termen scurt și numirea unui manager profesionist.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Două camioane implicate într-un accident rutier la Dedulești

Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 23 de ani, din comuna Ciocănești, județul Dâmbovița, care conducea un ansamblu format din autocamion și semiremorcă, fără încărcătură, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza în curbă la dreapta, în coborâre și în condiții de carosabil umed, condiții în care remorca a derapat, intrând în coliziune cu o autoutilitară VW, condusa din sens opus, pe banda 2, în urcare, de către un bărbat de 24 de ani, din comuna Berca, județul Buzău.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO. Camion izbește frontal un microbuz

Accident rutier pe Drumul Național 19A, la circa două sute de metri de Punctul de trecere al frontierei de la Petea. Potrivit primelor informații obținute de reporterii PresaSM, un microbuz de transport persoane marca Renault, înmatriculat în județul Suceava, a intrat în coliziune frontală cu un camion.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.