Luni, 04 Noiembrie 2019 - TIRMagazin.ro

Ultima lovitură a lui Cuc: aprobă studiu de fezabilitate pentru o autostradă care nu este în Masterplan

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că urmează să fie publicată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului, ofertele urmând să poată fi depuse până în ianuarie 2020. Cuc spune că autostrada ar fi inclusă în Masterplanul de transport după 2020, însă proiectul autostrăzii de la Satu Mare la Suceava nu există deloc în MPGT, documentul strategic aprobat cu Comisia Europeană.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Coadă de camioane la ieşirea din ţară spre Ungaria. Autorităţile ungare fac verificări suplimentare pentru autotrenuri

Şoferii de camioane stau la coadă, luni, în punctele de trecere a frontierei spre Ungaria, întrucât în ţara vecină a fost restricţionată circulaţia autotrenurilor timp de mai multe zile, la sfârşitul săptămânii. Totodată, din 1 noiembrie autorităţile ungare fac verificări suplimentare în cazul autotrenurilor, mai exact privind achitarea amenzilor, ceea ce duce la prelungirea timpului necesar pentru formalităţile de frontieră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum s-a pregătit CNAIR de iarnă. Ce șanse sunt să rămâi înzăpezit pe șosele patriei

În acord cu prevederile Ordinului Ministrului Transporturilor nr. 1442/17.10.2019, în perioada 01.11.2019 - 31.03.2020 va fi instituit Comandamentul Central de Iarnă, având ca obiectiv asigurarea desfășurării în condiții normale a activității de transport rutier în scopul prevenirii și intervenției operative în cazurile de blocare a circulației.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Promisă pentru 2019, autostada Sebeș - Turda nu va fi finalizată anul acesta

Încă de la începutul anului atât ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, cât și conducerea Companiei de Drumuri, când vorbeau de kilometri de autostradă deschiși traficului în 2019 mereu includeau și cei 17 km ai Lotului 1 din autostrada A10 Sebeș - Turda. O filmare recentă din dronă arată totuși că șantierul e încă departe de a fi gata, iar la nodul rutier complex de la Sebeș, acolo unde se intersectează A10 cu A1 și DN1, încă mai e de lucrat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.