Marți, 30 Ianuarie 2018 - TIRMagazin.ro

REBRANDING GEFCO

GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistica automobilelor, și-a înnoit identitatea de brand cu un logo actualizat și o nouă semnătură de brand.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Acordau inspecţia tehnică unor autovehicule care nu îndeplineau condiţiile legale

Patru angajaţi ai Registrului Auto Român (RAR) Dâmboviţa sunt suspectaţi de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) că acordau inspecţia tehnică unor autovehicule care nu îndeplineau condiţiile legale, în schimbul unor sume de bani. Mai multe percheziţii au loc, luni, la sediul instituţiei şi la locuinţele suspecţilor, fiind verificate, de asemnea, autovehicule identificate în curtea instituţiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Premierul Dăncilă: vom inaugura 350 de kilometri de autostradă. Realitatea: în cel mai bun caz, jumătate

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură afirmă că declaraţia premierului referitoare la inaungurarea a 350 de kilometri de autostradă până în 2020 şi modernizrea unor sectoare de drum şi cale ferată este ”total iresponsabilă, o altă minciună şi o nouă promisiune fantezistă”. Potrivit acestora, România are în lucru 175 de kilometri de autostradă care posibil să fie daţi în folosinţă până în 2020, dacă nu se mai reziliază contracte, şi are în faza de licitaţii proiecte pentru alţi 175 de kilometri, dar consideră că este ”imposibil” să fie inauguraţi în următorii trei ani.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.