Marți, 09 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

CEFIN TRUCKS:CEL MAI MARE SEDIU FORD TRUCKS DIN EUROPA

Ford Trucks a sărbătorit, pe 9 mai 2017, inaugurarea oficială a sediului său din România, care este cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a României, îndeplineşte cele mai exigente standarde Ford Trucks şi oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare şi piese de schimb. Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

Citeşte mai departe ...

SCANIA: Productivitate prin 245 de autobuze conectate

În Accra, capitala Ghanei, Scania implementează cel mai amplu și mai complet sistem de Tranzit rapid cu autobuzul (Bus Rapid Transit, BRT) din istoria companiei. Cu 245 de autobuze conectate, cu benzi de deplasare dedicate, sistemul îmbunătățește calitatea vieții într-unul din cele mai mari orașe din Africa.
Cu o populație de patru milioane de oameni, Accra se confruntă cu aceleași probleme ca multe alte mari orașe din țările în curs de dezvoltare. Aproximativ 70 la sută din rețeaua de drumuri din Accra este supraîncărcată cu mașini, al căror număr se estimează că a crescut cu un factor de cinci în ultimii 15-20 de ani.

Citeşte mai departe ...

Volvo FH și FH16 într-o nouă versiune specială: Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017–2018

Volvo FH și Volvo FH16 sunt acum disponibile într-o nouă versiune exclusivă, inspirată de competiţia nautică Volvo Ocean Race, care va lua startul în această toamnă. Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017–2018 combină nivelul excepțional de confort și nivel de echipare cu un design unic. Aceasta va fi disponibilă pentru vânzare într-un număr limitat. Clienții care doresc să sporească şi mai mult siguranța și performanțele, pot opta pentru pachete opționale.

Citeşte mai departe ...

Firea insistă: vrea Centura Capitalei. O analiză a revistei TIR o contrazice

Gabriela Firea a transmis public Guvernului o "solicitare cordiala, prietenoasa" pentru a ceda administrarea Centurii Bucurestiului de la Ministerul Transporturilor catre Primaria Bucuresti. Firea a spus ca "daca nu se va intelege ca primaria are datoria fata de cetatenii buc uresteni si ilfoveni, turisti, diplomati, vom ramane cu acelasi bilant sumbru: din cei 82 de km de centura, doar 20 au fost nmodernizati in sensul largirii, e un bilant sumbru". Ea a anuntat ca a primit de la Guvern "un raspuns preliminar si neoficial prin care ni s-a spus ca s-ar pierde fonduri europene, dar nu cred ca e adevarat deoarece m-am interesat si fondurile sunt adresate pe obiectiv si nu pe institutie".

Citeşte mai departe ...

cargo-partner prezenta la Expozitia de Transporturi si Logistica ”transport logistic 2017” din Munchen

Furnizorul de servicii de transport international si info-logistica, cargo-partner, va participa la Expozitia de Transporturi si Logistica ”transport logistic 2017” din Munchen in perioada 9-
12 mai 2017, pentru a-si prezenta portofoliul de servicii de transport aerian, maritim, rutier, depozitare si managementul lantului de aprovizionare, incluzand versiunile noi si optimizate
ale platformelor IT, precum si o gama de solutii imbunatatite in aceasta industrie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, ar urma să fie REVOCAT azi

Plenul reunit al Parlamentului îl va revoca, marţi, pe Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a anunţat vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în 27 aprilie, că s-a înţeles cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, asupra faptului că Mişu Negriţoiu trebuie demis cât mai repede de la conducerea ASF, deoarece aceasta este o instituţie importantă care nu trebuie să funcţioneze ca şi cum ar fi „moşia” unuia sau unora.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.