Duminică, 07 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Mercedes, cea mai vândută mașină de lux din România

Piaţa de automobile premium a crescut odată cu restul pieţei în ansamblu, apetitul românilor pentru maşini mai scumpe şi mai bine echipate fiind cunoscut din perioada de dinaintea crizei. Chiar dacă pe întreg trimestrul 1 creşterea segmentului premium a fost sub cel al întregii pieţe (19% faţă de 27%), în luna martie înmatriculările de automobile premium au păstrat ritmul, reuşind cu cele 13,6 procente să depăşească creşterea de pe toată piaţa auto din România, scrie Profit.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Companie aeriană recrutează din România

Ryanair va organiza un proces de recrutare pentru 100 de membri de echipaj, inclusiv în România, prin intermediul firmei Crewlink.
Compania va organiza sesiuni de recrutare în următoarele oraşe: Timişoara (17 mai), Cluj-Napoca (31 mai), în Iaşi (7 iunie) şi Bucureşti (9 iunie).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

PETRE ENE, CONSITRANS: "AM AVIZAT SOLUŢII TEHNICE VIABILE ŞI FURNIZORI DE MATERIALE AUTORIZAŢI"

“Consitrans a fost fondată în 1991 ca o firmă cu capital integral privat. Preşedintele firmei este domnul Eduard Hanganu. Astăzi, după atâţia ani de muncă asiduă, avem un colectiv de peste 200 de specialişti, contracte care depăşesc 7,5 milioane de euro anual. Este una din cele mai importante firme de inginerie. Asigurăm proiectare, consultanţă şi asistenţă tehnică în domeniul sectorului de transporturi. Avem şi o prezenţă puternică pe piaţa de servicii din România şi din străinătate. În activitatea companiei Consitrans este vorba de inginerie în care se aplică imaginaţia, judecata şi cunoştiinţele personalului ingineresc, angajat pentru a folosi tehnologia în mod eficient. Pentru a avea rezultate optime, personalul angajat al Consitrans are un nivel ridicat de pregătire profesională, adecvat fiecărei specialităţi, motiv pentru care în proiecte se prevăd soluţii tehnice moderne şi tehnologii eficiente.

Citeşte mai departe ...

PAMFLET: Povestea cucului

Răzvan Cuc, fostul locotenent al lui "domnu' Dan", nu numai că a ajuns ministru la Transporturi, dar şi-a tras şi consilieri "de colecţie". Rămâne un mister pentru multă lume cum a ajuns cucul, de la prim-vicepreşedinte al Partidului Poporului- Dan Diaconescu, în 2012, la şefia MT din partea PSD, în 2017.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.