Joi, 25 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Noua lege privind detașarea lucrătorilor - Luxemburg. Descarcă FORMULARUL aici

IRU informează că o nouă lege privind detașarea lucrătorilor a intrat recent în vigoare în Luxembourg, prevăzând noi obligații în special pentru operatorii de transport străini, precum pre-înregistrarea, obligația de a avea documente la bordul vehiculului, desemnarea unui reprezentant în Luxemburg. Aparent numai operațiunile de tranzit sunt excluse.

Citeşte mai departe ...

Care sunt cele mai tari companii din Europa

Pe primul loc în topul din acest an al celor mai mari 25 de companii europene, realizat de revista Forbes, se află grupul petrolier anglo-olandez Shell, care a avut în 2016 vânzări de 234 de miliarde de dolari, un profit de 4,6 miliarde de dolari, active de 411 miliarde de dolari şi o capitalizare bursieră de 228 de miliarde de dolari.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum arată avionul național al României

A doua aeronavă Boeing 737-800 NG va intra în flota TAROM în cursul săptămânii viitoare, iar până la finele anului vor veni alte două aeronave de lung curier pentru a deschide rute noi spre China şi SUA, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la evenimentul prilejuit de prezentarea noii aeronave, "Sarmizegetusa", de tip Boeing 737-800 NG, care va face parte din flota TAROM.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Tarom rămâne să FALIMENTEZE la stat

Privatizarea operatorului aerian naţional, TAROM, şi a Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti nu va mai fi luată în calcul în acest mandat, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la evenimentul prilejuit de prezentarea noii aeronave 'Sarmizegetusa', de tip Boeing 737-800 NG, care va face parte din flota TAROM.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Schimbare la vârful ASF

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului României a adoptat, în şedinţa de miercuri, hotărârea prin care Cornel Coca Constantinescu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară - membru executiv, coordonator al Sectorului Asigurări-Reasigurări din cadrul ASF, potrivit unui comunicat al instituţiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.