Vineri, 19 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Renault Zoe Electric vine luna asta

Modelul electric Renault Zoe 2017 va fi lansat în luna mai şi va beneficia de o autonomie mărită, de 400 km, în conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere (NEDC), a declarat miercuri Cecilia Tudor, Network Sales manager, Group Renault România, la prima ediţie a evenimentului 'Electric Drive', organizat de BusinessMark la Hotelul Radisson Blu din Bucureşti.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un nou SUV marca Mazda

A doua generaţie a popularului SUV Mazda CX-5, lansat pe piaţa europeană în Cadrul Salonului Auto de la Geneva în martie anul acesta, este disponibil şi în România la toţi dealerii autorizaţi Mazda, au anunţat, joi, reprezentanţi ai producătorului.

Preţul de pornire al noului model este de 22.490 de euro (preţ cu TVA inclus).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie: Noua lege RCA oferă posibilitatea persoanelor prejudiciate să aleagă modul în care sunt despăgubite

Noua lege care reglementează piaţa asigurărilor auto obligatorii RCA prevede un mecanism corect de despăgubire a victimelor accidentelor de circulaţie, prejudiciile suferite fiind stabilite fie de judecător, fie pe cale amiabilă, a anunţat vineri Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie (AVAC).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Analiză. Prima zi cu Piață Liberă pentru RCA

Vineri este prima zi cu preţuri ale poliţelor de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) teoretic libere, dar şi cu o grilă de preţuri orientative fixată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), după şase luni de tarife îngheţate, printr-o decizie a fostului guvern, la presiunea patronilor de firme de transport.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

GEFCO lansează noul serviciu multimodal din Europa

Compania de transport și logistică GEFCO, în strânsă colaborare cu Transcontainer JSC și alți parteneri din industrie, lansează o nouă rută pentru livrările multimodale ce leagă Germania și China prin Portul Riga din Punctul de Trecere Baltic. Primul tren cu containere de 52 x 40 și-a început călătoria din Riga către China pe data de 10 mai. „Soluțiile Drumului Mătăsii devin din ce în ce mai importante în ceea ce privește logistica dintre China și Europa“. Clienții caută oportunităţi pentru a reduce timpul de tranziţie și a oferi servicii de înaltă calitate. Punctul de trecere din Riga este o rută alternativă pentru a ajunge în China pe cale ferată. Considerăm că prin lansarea acestei operațiuni și demonstrând beneficiile și competitivitatea acestei noi soluții, vom putea opera zilnic nu numai pentru livrări către China, ci putând ajunge în China din Europa”, subliniază Dl. Martynas Kersys, Director General al GEFCO Țările Baltice.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

DPD România estimează afaceri în creştere cu 20%

DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, estimează o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, şi peste 5 milioane de colete livrate în prima jumătate a anului. Conform reprezentanţilor companiei, investițiile în platforma IT și rețeaua logistică planificate pentru anul în curs vor determina o creștere a calităţii serviciilor oferite de DPD.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.