Marți, 16 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Transportatorii, apel DISPERAT către parlamentari

Patronatele din transporturile rutiere solicită Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor să păstreze varianta actuală a articolului 21 din noua lege RCA, care prevede că despăgubirile se stabilesc pe baza preţurilor de referinţă pe piaţă la data producerii riscului asigurat, se arată într-un comunicat al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. Legea RCA a fost votată. Polița se poate încheia și pe o lună

Contractul RCA se încheie pe o perioadă cuprinsă între o lună si 12 luni, multiplu de o lună, în funcţie de opţiunea asiguratului, cu anumite excepţii chiar şi pentru o perioadă mai mică de o lună, potrivit raportului adoptat de Camera Deputaţilor.

Plata primelor de asigurare se face integral sau în rate conform acordului dintre asigurat şi asigurătorul RCA.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Exclusiv PRINT. Avocatul Poporului cere reintroducerea Rovinietei pentru o zi

Așa cum îi spune și denumirea, Avocatul Poporului poate face sesizări atunci când constată nedreptăți. Chiar și atunci când acestea se petrec în trafic.

Avocatul Poporului are la dispoziție cele mai variate mijloace legale de acțiune pentru soluționarea sesizărilor privind încălcarea unor drepturi ale persoanelor fizice, prin intermediul anchetelor, vizitelor, recomandărilor, rapoartelor speciale. În raportul pe 2017, dat publicității în urmă cu puține zile, sesizăm câteva aspecte care ar putea interesa participanții la trafic.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum arată elicopterele făcute la Brașov

Elicopterele H215 care urmează să fie fabricate la noua uzină inaugurată anul trecut de Airbus Helicopters la Ghimbav sunt considerate de ultimă generaţie şi pot fi folosite, datorită dimensiunilor mari şi tehnologiilor instalate, pentur sarcini multiple, de la transport de persoane la căutare-salvare sau alte tipuri de misiuni, având atât o versiune civilă, cât şi una militară. Garda de Frontieră a Finlandei, o structură ce include şi un escadron aerian dotat cu 14 elicoptere de mai multe tipuri, foloseşte elicoptere H215 pentru misiuni multiple, de la căutare-salvare în mare sau pe uscat la supravegherea frontierei sau stingerea incendiilor, iar şefii structurii consideră aparatul ca fiind cel mai modern şi cu cele mai largi opţiuni de utilizare de care dispun.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Românii, campionii Europei la cumpărat mașini

România a înregistrat în primele patru luni ale acestui an a doua mare creştere a înmatriculărilor de autoturisme noi din Uniunea Europeană, de 22,3%, la 28.916 unităţi, avans de aproape cinci ori mai mare faţă de cel din UE, de 4,7%, în timp ce livrările Dacia au urcat la nivelul UE cu 6,1%, la 145.863 de unităţi, conferind mărcii româneşti o cotă de 2,7%.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

DNA calcă Direcția de Drumuri Iași

Direcţia Naţională Anticorupţie informează că percheziţiile efectuate marţi dimineaţă în judeţele Iaşi şi Suceava, dintre care două la instituţii publice, sunt într-un dosar ce ce vizează suspiciuni privind fapte comise în perioada 2016 - 2017.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.