Luni, 15 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

A fost ales urmașul lui Negrițoiu la ASF

Deputatul Leonardo Badea ar putea deveni succesorul lui Mişu Negriţoiu la conducerea ASF, cu susţinerea social-democraţilor. Anunţul că PSD îl va propune pe Leonardo Badea a fost făcut, luni, la Alexandria, de către preşedintele partidului, Liviu Dragnea.
În cazul în care Parlamentul îl va desemna în această funcţie, Leonardo Badea va trebui să renunţe la mandatul de deputat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Glume de Teleorman. Dragnea face de râs o autostradă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în judeţul Olt, că Autostrada Sudului va deveni drum expres, urmând să lege Capitala de municipiile Slatina şi Craiova. Dragnea a dat asigurări că şi cel de-al doilea drum expres, în afara celui de mare viteză Piteşti - Craiova, trebuie să fie finalizat în mandatul Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Citeşte mai departe ...

O nouă companie de logistică pe piața românească

Compania germană de logistică şi transport pentru industria auto Ars-Altmann, cu afaceri de 200 de milioane de euro şi peste 3 milioane de metri pătraţi de spaţii logistice în Germania, Polonia, Cehia, Rusia şi Italia, a intrat pe piaţa locală prin intermediul companiei Ars-Altmann RO înfiinţată în acest an.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Alarmă. Șoferii dezavantajați în cazul polițelor RCA

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (A.S.S.A.I.) a solicitat luni comisiei de buget-finanţe din Camera Deputatilor modificarea a două articole din legea RCA, referitoare la termenului de plată a despăgubirii şi stabilirea sumei, considerând că prevederile actuale sunt dezavantajoase pentru şoferi şi avantajează companiile de asigurări.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.