Video: BUCUREȘTI- SĂRBĂTORIREA A 125 DE ANI DE SCHMITZ CARGOBULL Recomandat

Video: BUCUREȘTI- SĂRBĂTORIREA A 125 DE ANI DE SCHMITZ CARGOBULL

Schmitz Cargobull, liderul european în domeniul remorcilor și semiremorcilor, a sărbătorit, și la București, pe 18 octombrie 2017, 125 de ani de la înființarea companiei.

 

Cu acest prilej Boris Billich, directorul de vânzări al Schmitz Cargobull AG, și Mile Misevski, directorul general al Schmitz Cargobull, ne-au oferit în exclusivitate două declarații, într-un videoclip pe care puteți să îl vizionați pe site-ul nostru.

Alina Anton-Pop, director de Marketing&PR revista TIR: Ce înseamnă 125 de ani de istorie Schmitz Cargobull?

Boris Billich, directorul de vânzări al Schmitz Cargobull AG: 125 de ani de istorie nu au însemnat o linie dreaptă. A pornit de la o companie privată foarte mică și e acum cel mai mare producător de remorci din Europa. Este o poveste de succes, dar a avut suișuri și coborâșuri de-a lungul istoriei: crize, războaie, foarte multe dificultăți. Dar noi am lucrat întotdeauna cu clienții noștri, întotdeauna am încercat să le înțelegem nevoile. Am dezvoltat soluții care i-au ajutat pe ei să fie de succes.
Și, deoarece clienții noștri au succes cu produsele noastre, după 125 de ani suntem unde suntem!
Dar nu ne oprim azi, când sărbătorim 125 de ani de Schmitz Cargobull! Ne gândim deja la următorii 125 de ani și vrem să continuăm să ne ajutăm clienții să conducă afaceri de succes. Și vrem să fim alături de ei din acest punct de vedere. Dacă ei au succes, noi avem succes!

Alina Anton-Pop, director de Marketing&PR revista TIR: Care este mesajul Schmitz Cargobull România pentru transportatorii de la noi din țară?

Mile Misevski, directorul general al Schmitz Cargobull: Cum am spus în speech-ul pe care l-am ținut la începutul acestei frumoase ceremonii, mesajul este că noi purtăm pe umerii noștri moștenirea a 125 de ani de istorie magnifică și o poveste de succes. Mesajul este: noi suntem aici să continuăm această poveste. Aceasta înseamnă din nou să fim acolo pentru clienții noștri, să le ascultăm nevoile și să realizăm și să le oferim orice au ei nevoie pentru a fi de succes. Pentru că, fără succesul lor, nici noi nu avem succes!

Unul dintre cele mai interesante momente, care a încântat publicul, l-a constituit discursul lui Boris Billich, directorul de vânzări al Schmitz Cargobull AG. Ineditul discursului l-a reprezentat faptul că vorbele lui Boris Billich au fost “traduse” din engleză, într-o variantă extrem de personală, de către cunoscutul actor de comedie Gheorghe Ifrim. Ifrim este unul dntre personajele principale ale serialului de comedie “Las Fierbinți”, probabil cea mai de succes producție românească de după 1989.
Pentru a umple atmosfera cu veselie, traducerea lui Gheorghe Ifrim nu a corespuns (pe alocuri, aproape deloc) cu discursul directorului de vânzări.

Gheorghe Ifrim: Eu sunt translatorul domnului Boris Billich, ca să știți cum stă treaba. Vom aplica metoda trei într-unu.

Boris Billich: Doamnelor și domnilor, dumneavoastră înțelegeți foarte bine limba engleză. Vă mulțumesc foarte mult pentru că vă aflați astăzi cu noi, aici, în momentul în care sărbătorim și în România 125 de ani de la înființarea companiei Schmitz Cargobull.

Gheorghe Ifrim (traducere personală): Compania noastră nu ar fi avut atâta succes dacă nu ați fi fost voi, transportatorii, companiile de logistică, partenerii și chiar eu. Și vreau să vă mulțumesc că ați călătorit alături de Schmitz Cargobull până acum. Felicitări.

Boris Billich: Este o mare plăcere pentru mine să vă văd, aici, pe atâția dintre dumnevoastră, reprezentanți ai companiilor de transport, ai companiilor de logistică...

Gheorghe Ifrim: Ce am spus eu mai devreme!

Boris Billich: Pentru că despre aceasta este vorba atunci când vorbim de compania Schmitz Cargobull. Vrem să comunicăm cu dumnevoastră pentru a vă înțelege afacerile, pentru a vă înțelege prioritățile în domeniul transportului.

Gheorghe Ifrim: Desigur!

Boris Billich: Cei 125 de ani de existență ai companiei Schmitz Cargobull reprezintă o foarte lungă perioadă de timp. Am avut succes pentru că am avut produsele care au corespuns afacerilor dumneavoastră.

Gheorghe Ifrim: Sărbătoarea de 125 de ani a companiei Schmitz Cargobull este o sărbătoare a mea și numai a mea. Vă mulțumesc foarte mult, sunteți partenerii ideali. Toate cele bune.

Boris Billich: Celebrăm 125 de ani de succes în industria transporturilor.

Gheorghe Ifrim: Succesul nostru nu ar fi fost posibil fără voi, dragi clienți, fiindcă am putut schimba idei, gânduri, dezvolta idei și chiar să ne certăm unii cu alții. S-a lăsat cu ochi umflați, genunchi măcinați și așa mai departe. Sunt convins că vom găsi soluții pentru toate problemele dumneavoastră de transport. Sunteți minunați.

Boris Billich: Schmitz Cargobull înseamnă seriozitate și încredere.

Gheorghe Ifrim: A schimbat microfonul și nu am înțeles ce a spus. Sunt în derută, dar bănuiesc că dumneavoastră ați înțeles!

Boris Billich: Ne aflăm aici pentru a sărbători 125 de ani de istorie. Dar, de asemenea, trebuie să ne gândim la viitor.

Gheorghe Ifrim: La a 125-a aniversare avem și noi un cadou pentru voi. De mine nu a spus nimic, dar este în regulă!

Boris Billich: Astăzi, dumnevoastră aveți mare succes pentru că sunteți transportatori. Mâine, veți fi tot mai competitivi prin procesul de digitalizare.

Gheorghe Ifrim: Trebuie să ne focusăm pe digitalizare!

Boris Bilich: Acesta e un domeniu pe care Schmitz Cargobull se va concentra, oferind vehicule speciale prin soluții digitalizate.

Gheorghe Ifrim: Avem un pachet promoțional care include pachetul telematic, urmărire prin satelit, deci adio cu ciubucurile, semnalizator vioi și pe față și pe spate, și pe o parte și pe alta, pe ce parte semnalizați dumneavoastră, la numai 125 de euro. Ieftin ca braga!

Boris Billich: Nu aș fi putut-o spune mai bine decât dumnevoastră. De aceea, voi sfârși aici discursul meu. Vă mulțumesc pentru faptul că celebrați alături de noi aniversarea noastră. Sper să petreceți o seară minunată alături de noi.

Gheorghe Ifrim: Lăsând gluma la o parte. Domnul Boris Bilich vă mulțumește că ați venit și speră să vă simțiți foarte bine.

Boris Bilich: Gheorghe, mulțumesc.

Gheorghe Ifrim: Danke Schoen.

Mile Misevski, managing director România, Macedonia, Moldova: Vreau să vă spun că sunt mândru să vă văd atât de mulți în această seară. Să vă petreceți o parte din timpul dumneavoastră prețios alături de noi.

Gheorghe Ifrim: Sunt foarte bucuros că ați venit atât de mulți!

Mile Misevski: Ce mai pot spune după această fabuloasă prezentare și această istorie bogată. Este o poveste de succes. M-am întrebat care sunt rațiunile acestei povești de succes?! Este vorba de remorcile noastre? Este vorba de inginerii noștri? Este vorba de oamenii noștri sau este vorba despre dumneavoastră, clienții, prietenii noștri dragi. Aș zice că nu e vorba doar despre un singur element care a susținut această poveste de succes. Este combinația perfectă. Probabil am fi reușit să înțelegem cum să inovăm, modul de finanțare, cum să reușim în vânzări. Dar, cheia succesului o reprezentați dumneavoastră. De aceea, acordăm atenție nevoilor dumneavoastră, vă ascultăm pe dumneavoastră dar și pe clienții dumneavoastră. Suntem foarte mândri să fim parte din această poveste de succes. Dumneavostră sunteți o parte din această poveste de succes. Este o poveste care trebuie spusă din nou, o dată și încă o dată. Schmitz Cargobull este mereu în frunte.
Vă pot spune, de pe această scenă și uitându-mă în ochii dumneavoastră, că este obligația noastră ca, în anii care vor veni, să avem același succes, aceeași devoțiune pentru voi toți. De asemenea, mă uit în ochii dumnevoastră și vă promit că suntem aici pentru a vă servi acum și în numeroșii ani ce vor veni. Vă mulțumesc mult!

Gheorghe Ifrim: Acestea find zise, putem spune că poate începe petrecerea. Aveți dans, relaxare, casino gastronomic. Distracție plăcută și simțiți-vă liberi. Felicitări pentru 125 de ani de existență Schmitz Cargobull!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.