SCHMITZ CARGOBULL ȘI-A PREMIAT FURNIZORII

SCHMITZ CARGOBULL ȘI-A PREMIAT FURNIZORII

Premiile acordate de Schmitz Cargobull furnizorilor săi au fost parte a aniversării a 125 de ani de la înființarea companiei. Cu acest prilej, cel mai important producător european de remorci și semiremorci și-a premiat furnizorii la cinci categorii diferite.

După cuvintele de bun-venit, adresate de Andreas Schmitz, președintele Consiliului de Administrație, și de Bernhard Schmitz, directorul general adjunct pentru achiziții, au fost incluse pe ordinea de zi o serie de prezentări. Andreas Schmitz a subliniat viitoarea direcție strategică a companiei Schmitz Cargobull, în timp ce Andreas Busacker, membru al Consiliului de Administrație în domeniul financiar, a prezentat strategia de achiziții Schmitz Cargobull. Un discurs susținut de Jan Wüllenweber (McKinsey) a încheiat conferința.  

În cadrul ceremoniei de premiere, Bernhard Schmitz și Thomas Maschmann, Șeful Departamentul de Achiziții, au prezentat “Premiile furnizorilor Schmitz Cargobull” pentru servicii remarcabile de către aceștia.

Service Award a fost acordat firmei Oellerking Schleswiger Tauwerkfabrik, care livrează Schmitz Cargobull pereții laterali și prelatele pentru semiremorci. Premiul a fost acceptat de Dr. Christian Oellerking și de Carsten Gens. Cel de-al doilea premiu a fost acordat firmei Nedschroef, care produce elemente de conectare și furnizează șuruburi și piulițe (elemente de conectare) pentru a uni ansambluri sau componente de producție. Premiul a fost acordat lui Anders Nyqvist și lui Marcel van Bussel.

Performance Award a fost primit de Neuenhauser Group, reprezentat de Bernd Voshaar și Jürgen Gerst. The Neuenhauser Group livrează portaluri pentru pereți frontali, portaluri pentru pereți din spate și ansambluri metalice către Schmitz Cargobull. Două premii au fost acordate, de asemenea, în cadrul categoriei internaționale "Newcomer". Un premiu a fost acordat grupului de mașini Shangdong (SMG), care furnizează componente forjate și metalice, precum și ansambluri metalice către Schmitz Cargobull și a fost ridicat de Yaolu Jia și Feng Niu. Cel de-al doilea premiu a fost acordat companiei Vibraustic Vehicle Air Springs (VCAS).. 

SKF and Elkatec au fost beneficiarii Logistics Award. SKF, reprezentat de Christian Knoche, furnizează rulmenți pentru osiile remorcii Schmitz Cargobull. Elkatec, reprezentat de Ingo Oberdick, livrează conectori și cabluri către Schmitz Cargobull. 

În final, Schmitz Cargobull a onorat două companii cu premiul "Strategic Partnership", pentru colaborarea pe termen lung. Dick Aalderink și Thijs Paping au primit acest premiu în numele companiei VDL Weweler. Furnizorul de pneuri Hankook a fost, de asemenea, onorat în categoria „Parteneriatului strategic”. Hyun-Jun Cho, vicepreședinte pentru planificarea globală a produselor și Dietmar Olbrich, vicepreședinte pentru vânzări și marketing pentru piețele de limbă germană, ambii reprezentând conducerea Hankook, au fost încântați să primească acest premiu special.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.