Joi, 21 Iunie 2018 - TIRMagazin.ro

Podul de la Mogoșoaia, finalizat! Pentru trenuri

Lucrările de racordare a liniei Bucureşti Nord - Urziceni la podul de cale ferată care supratraversează DN 1 A au fost finalizate, iar circulaţia trenurilor din Capitală spre Urziceni – Slobozia a fost reluată de miercuri pe linia directă, prin Mogoşoaia, anunţă CFR SA. Distanţa dintre Gara de Nord şi Aeroport va fi străbătută în 23 de minute.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Vin autobuze electrice în Capitală

Studiul de oportunitate pentru achiziţionarea celor 100 de autobuze electrice din fonduri europene a fost aprobat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), municipalitatea sperând ca vehiculele să intre în circulaţie la sfârşitul anului viitor. Suma totală pentru această achiziţie ar fi de 220 de milioane de euro, spune primarul Gabriela Firea, din care 186 de milioane de euro vor fi decontate de POR.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Trenurile de marfă merg cu 13 km pe oră

Trenurile de marfă românești rar prind 60 km/h, iar viteza medie este undeva pe la 13-15 km/h. În acest timp alte țări discută dacă are rost să lanseze trenuri marfare de mare viteză care să ruleze chiar și cu peste 200 km/h. SUA, Franța și China sunt printre țările cu cele mai rapide trenuri de marfă și discuțiile sunt dacă merită ca produsele mai scumpe să fie duse la super-viteză pe calea ferată, în condițiile în care costurile de tranport sunt mari când viteza este ridicată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.