Marți, 11 Iulie 2017 - TIRMagazin.ro

Câte Bentley şi Rolls - Royce se vând în România

Înmatriculările de vehicule noi în luna iunie au fost cu 27,08% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, fiind înscrise în circulaţie 11.231 de vehicule. Dintre acestea, 8030 au fost autoturisme, creşterea în acest caz fiind de 47,02%, iar cele mai numeroase dintre acestea au aparţinut mărcii Dacia. Au fost înmatriculate însă şi un Cadillac şi un Ferrari, precum şi câte două autoturisme Bentley şi Rolls - Royce.
Conform datelor transmise de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în iunie 2017 au fost înmatriculate 11.231 vehicule noi, ceea ce reprezintă o creştere de 27,08% faţă de iunie 2016.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Autostrăzile NU se închid

Compania a anunţat că, în această perioadă, se desfăşoară reparaţii periodice pe mai multe sectoare de autostradă, printre care intersecţia dintre autostrada Arad-Oradea (A11) şi Drumul Naţional 7 (DN 7), autostrada Bucureşti-Nădlac (A1), pe sensul de mers Timişoara-Arad, A1, pe sectorul Deva-Simeria, în zona Simeria, şi Autostrada Transilvania (A3), pe sensul de mers Turda-Gilău.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.