Marți, 30 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Încă o autostradă cu probleme

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunță că a fost transmisă la ANAP, în vederea validării, documentația de atribuire privind realizarea expertizei tehnice şi revizuirea proiectului tehnic pentru finalizarea execuţiei autostrăzii Sibiu-Orăştie, lotul 3, cuprins între km 43+855 - km 65+965.

Citeşte mai departe ...

Nokian Tyres E-Truck - noua gama de anvelope pentru camioane pentru orice tip de punte și orice sezon

Transportatorii profesioniști cunosc faptul că cele mai accesibile anvelope sunt rare ori cele mai economice. Cerințele la care anvelopa este supusă sunt acelea de a parcurge o distanță cât mai mare posibil în condiții de silențiozitate, siguranță și confort pentru șofer. Rezistența la rulare a anvelopei influențează pozitiv consumul de combustibil, iar carcasa solidă oferă posibilitatea reșapării. Acestea au fost punctele de plecare în conceperea noii game de anvelope all-season pentru camioane, Nokian E-Truck.

Citeşte mai departe ...

Așa arată cea mai ELEGANTĂ mașină din lume

Duesenberg Model J Berline Convertible din anul 1930, unul dintre cele mai admirate exponate din cadrul galeriei Ţiriac Collection, a fost premiat la ediţia din 2017 a Concursului de Eleganţă Villa d'Este, care s-a desfăşurat în perioada 26-28 mai 2017 lângă lacul Como, în nordul Italiei, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai companiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.