Luni, 22 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Ce taxe plătesc șoferii Uber

O sută de şoferi Uber care muncesc 4 ore pe zi plătesc anual taxe şi impozite în valoare de 300.000 lei, a declarat luni, Alexandra Corolea, purtător de cuvânt Uber pentru România şi regiunea Balcani, într-o conferinţă de presă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Vinietă unică în Europa

Uniunea Europeană intenţionează modificarea reglementărilor în domeniul rutier pentru reducerea numărului victimelor accidentelor şi introducerea unui sistem unitar la nivel comunitar pentru taxe de drum, în care se va ţine cont şi de criteriul poluării generate de vehicule, relatează Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Banda unică pentru autobuze declanșează HAOS în trafic

Traficul la intrarea în Bucureşti dinspre DN 1 se desfăşoară cu dificultate, luni, după ce Primăria Capitalei a montat o bandă unică pentru autobuzele RATB pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, pe sensul de intrare în Capitală.
Mai mulţi şoferi au semnalat, pe Facebook, că luni dimineaţă s-au format cozi încă de la Săftica, unde maşinile stau în coloană şi se parcurg cinci kilometri în mai mult de o oră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Scandalul RCA se va tranșa la Bruxelles. Șoferii, defavorizați în detrimentul asiguratorilor

Noua lege a asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto (RCA) va întări condiţiile de oligopol pe pe piaţă, pentru că nu stimulează competiţia şi intrarea unor noi jucători pe piaţă şi nici îmbunătăţirea serviciilor oferite consumatorilor, consideră Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR), care aanunţat luni că va notifica Comisia Europeană în cazul în care actul normativ este promulgat în actuala formă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Schimbări în TOP managementul Ford

Mark Fields, directorul general al Ford Motor, va părăsi compania, în urma pierderii încrederii în stilul său de conducere, iar un anunţ oficial va fi făcut luni, a anunţat revista Forbes, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Bloomberg.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se tranșează azi scandalul UBER?

Reprezentanţii serviciului Uber în România organizează luni o conferinţă de presă în care vor vorbi despre proiectul de Ordonanţă de Urgenţă pus recent în dezbatere de Guvern, prin care se intenţionează modificarea Legii nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.