CAMION FEST–EDIȚIA TOAMNĂ 2017

CAMION FEST–EDIȚIA TOAMNĂ 2017

Peste 200 de vehicule comerciale rulate multibrand te așteaptă la Cefin Trucks.

În perioada 6-7 octombrie 2017, se derulează Camion Fest –un eveniment devenit deja tradițional, organizat de Cefin Trucks în fiecare toamnă și primăvară.
Aflat la cea de a șaptea ediție, târgul de camioane rulate se adresează firmelor cu experiență în domeniul transporturilor precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.
“În peisajul pieței românești de camioane rulate, Camion Fest se distinge prin gama de oferte speciale pe care le punem la dispoziția clienților nostri în această perioadă. De la o gamă variată de camioane premium sau servicii de finanțare foarte avantajoase, până la reduceri substanțiale de până la 5000 de euro pentru un camion, ofertele noastre sunt perfect adaptate exigențelor clienților noștri.”, declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.
Într-o atmosferă festivă, de toamnă bogată, cu motive tradiționale autentice românești, Cefin Trucks își așteaptă vizitatorii vineri, 6 octombrie, între orele 10:00–17:00 și sâmbătă, 7 octombrie, între orele 10:00–14:00.
În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.
Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.
Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks–unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Cluj și Brașov, urmând ca, până la finalul anului 2017, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele țării.
Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției, beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.
Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.