Video exclusiv: Premiul ARR la Gala Premiilor Siguranței Rutiere 2017 Recomandat

Video exclusiv: Premiul ARR la Gala Premiilor Siguranței Rutiere 2017

Premiul a fost decernat de Aurelia Surulescu, director general ARR: “Suntem din nou împreună.

Domnule Emil Pop, nu mai am nicio supriză pentru dumneavoastră în această seară. Deşi, la ultima întâlnire v-am promis că îl voi aduce pe preşedintele Donald Trump, nici de data aceasta nu am reuşit. Sperăm că ne va vizita ţara în curând. Dragi colegi, stimaţi invitaţi, sunt multe de spus despre siguranţa rutieră. În ultimii ani şi ARR a avut o implicare în siguranţa traficului. Nu ne-a fost uşor în ultimii ani. Ne-a fost alături Direcţia de Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor. De aceea, cu permisiunea dumneavoastră, dar mai ales cu permisiunea colegilor din Direcţia de Siguranţă Rutieră din cadrul ARR, cărora le mulţumesc cu această ocazie, decernez premiul pentru Siguranţă Rutieră ARR către Direcţia de Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor pentru promovarea pachetului de acte normative care asigură cadrul legal de transport prin transpunerea Directivei UE 96/2008 privitoare la siguranţa rutieră. Premiem tenacitatea, implicarea, seriozitatea cu care Direcţia de Transport Rutier din MT a promovat Strategia naţională de siguranţă rutieră”.

Premiul a fost ridicat de Adriana Kalapis, Director Direcţia de Transport Rutier din MT: “Acest premiu nu este al Direcţiei Rutiere, ci al tuturor celor care lucrează în transportul rutier. Vreau să mulţumesc Comisiei de Transport a Camerei Deputaţilor, fără de care nu aş fi putut promova legislaţia în domeniu şi în special domnului deputat Lucian Şova”.

În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care au avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.