Video: ALEXANDRU ARȘINEL TE INVITĂ LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2018 Recomandat

Video: ALEXANDRU ARȘINEL TE INVITĂ LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2018

Maestrul Alexandru Arşinel ne face în acest an onoarea de a prezenta Gala excelenţei în transporturile româneşti.
A opta ediţie a Galei Premiilor Revistei TIR începe, JOI, 7 decembrie 2017, ora 15.00, la Teatrul de Comedie Bucureşti, sala Radu Beligan, situată în Centrul Vechi al Capitalei.
Evenimentul este oferit în exclusivitate transportatorilor, care pot obține invitații aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUwmlVzBLikNJZuyxZkQPURlaCbZv__xxUB37xFoemo40O3w/viewform 

 

A opta ediţie a Galei Premiilor Revistei TIR începe, vineri, 7 decembrie 2017, ora 15.00, la Teatrul de Comedie Bucureşti, sala Radu Beligan, situată în Centrul Vechi al Capitalei.

Cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Revistei TIR are 11 categorii:

  1. Premiul pentru ecologie
  2. Cel mai bun van
  3. Cea mai bună remorcă/semiremorcă
  4. Cel mai bun autobuz/autocar
  5. Cel mai bun camion
  6. Cel mai bun transportator public de călători
  7. Cea mai bună firmă de transport călători
  8. Cea mai bună firmă de transport marfă
  9. Cea mai bună firmă de logistică
  10. Omul anului în transporturi
  11. Premiile pentru excelenţă

La aceste categorii se adaugă premiile oferite de partenerii premium ai evenimentului.

*CONFERINŢA "VESTUL ŞI ESTUL ÎN TRANSPORTURI"

În deschiderea evenimentului, oamenii de afaceri sunt invitaţi la o conferinţă despre viitorul transportului rutier de la noi, în contextul modificărilor legislative dintr-o serie de ţări din Vestul Europei.

Preocupare pentru situaţia şoferilor din Est sau doar o retorică de paradă? Populism sau o un efort real pentru dezvoltarea echilibrată a mediului de afaceri de afaceri european? Dumping social sau protecţionism? Cum ar trebui să arate noul pachet rutier al Comisiei Europene?

Acestea sunt principalele întrebări la care vor propune răspunsuri vorbitorii conferinţei "Vestul şi estul în transporturi".

În plus, partenerii evenimentului vor vorbi despre cele mai noi tendinţe din lumea transporturilor, vehiculelor comerciale, logisticii, infrastructurii şi siguranţei rutiere.

*SPECTACOLUL DE CRĂCIUN AL REVISTEI TIR

Gabriela Popescu, cântăreața de operă Felicia Filip şi ultimul actor în viaţă de seria de filme BD, George Mihăiţă, fac parte din distribuția comediei “În plină glorie!” de Peter Quilter, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu.

Florence Foster Jenkins este un personaj real care a trăit în perioada interbelică. Ea a devenit celebră datorită… lipsei de talent. Nefiind descurajată de criticile permanente aduse la adresa ei, Florence a continuat să cânte, ajungând în cele din urmă să concerteze la grandioasa sală de concerte Carnegie Hall din New York.

Piesa lui Peter Quilter urmărește întâmplările pline de umor ale acestei extravagante soprane, alături de iubitul ei St. Clair și de pianistul Cosmé McMoon.

ÎN PLINĂ GLORIE! este o comedie, un show complet care îmbină umorul cu muzica live și coregrafia.

*CHRISTMAS PARTY

Atmosfera de poveste a Crăciunului va fi adusă la Teatrul de Comedie de o petrecere cu produse tradiţionale româneşti: sărmăluţe, fripturi, brânzeturi, şniţele, o varietate de produse la grătar şi o grămadă de prăjituri.

Petrecere va fi şi pentru cei care sunt în perioada postului. Pregătim şi o varietate de preparate pentru cei care nu mănâncă “de dulce”.

Toate bucatele vor fi însoţite de o selecţie de vinuri albe, rose şi roşii, iar şampania, cafeaua şi băuturile răcoritoare vor fi prezente pe parcursul întregii manifestări.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.