UniCredit Leasing Rally Team își face debutul internațional Recomandat

UniCredit Leasing Rally Team își face debutul internațional

UniCredit Leasing Rally Team prin echipajul Adi Teslovan/Cseh Vajk Imre concurează la finalul acestei săptămâni în prima sa etapă internațională, Transilvania Rally – Cluj 5-6 mai. Evenimentul de la Cluj-Napoca strânge la start echipaje din 11 țări și reprezintă prima etapă a Tour European Rally, competiție desfășurată în 6 țări europene și cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri.

 

Mihai Leu, managerul tehnic al UniCredit Leasing Rally Team va fi alături de echipajul Teslovan/Cseh pe durata celor două zile de competiție și va coordona strategia pe durata probelor speciale și a superspecialei de final.

Urmează primul test internațional pentru noi și avem încredere că vom obține cele mai bune rezultate. Este o provocare și pentru echipaj și pentru echipa tehnică având în vedere complexitatea probelor și nivelul de concurență pe care îl vom avea în fața noastră”, a declarat Mihai Leu, campion național la raliu în 2003.

UniCredit Leasing este în prezent cel mai important actor din segmentul de leasing autohton, fiind implicată în proiecte de finanțare diverse - de la autoturisme și autovehicule ușoare și grele până la locomotive, utilaje agricole și echipamente de construcții. Proiectul inițiat de UniCredit Leasing împreună cu Mihai Leu – un campion al motorsportului românesc – completează misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, prin flexibilitatea și diversitatea serviciilor și soluțiilor oferite.

Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing susține demersul realizat împreună cu profesioniști ai motorsportului ca Mihai Leu și echipajul Teslovan/Cseh: „UniCredit Leasing face parte dintr-un grup paneuropean puternic, iar experiența pe care un astfel de statut ți-o conferă constituie întotdeauna un avantaj competitiv. Sperăm să transmitem o parte din această experiență și către UniCredit Leasing Rally Team aflată la debutul său internațional în etapa de la Cluj.

Echipajul format din Adrian Teslovan și Cseh Vajk Imre va lua startul mâine în cea de-a doua etapă a sezonului 2017 al Campionatului Național de Raliuri și prima etapă a Tour European Rally. Aceștia vor concura pe un Citroen DS3 R3 MAX , dupa ce au mai condus VW Golf GTI, Dacia Nova, Renault Clio Williams, Ford Escort Cosworth, Dacia Logan și Citroen DS3 R3.

„Așteptăm cu nerăbdare etapa de la Cluj, o etapă care promite foarte multe atât din punct de vedere al organizării cât și al participanților. Includerea într-un calendar internațional este clar un plus adus acestui eveniment. Mergem la Cluj optimiști, încercăm să obținem cât mai multe puncte, iar dacă reușim să avem și o clasare pe podium, va fi foarte bine”, a declarat Adrian Teslovan, pilot al Echipajului UniCredit Leasing Rally.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.