Un mort şi un rănit într-un accidentcu două TIR-uri

Un mort şi un rănit într-un accidentcu două TIR-uri

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit într-un accident produs, luni, pe DN 2A, între localităţile ialomiţene Giurgeni şi Ţăndărei, fiind implicate două TIR-uri şi un autoturism. În urma accidentului, traficul a fost complet blocat.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, un accident s-a produs, luni, pe DN 2A, între localităţile Giurgeni şi Ţăndărei, fiind implicate două autocamioane şi un autoturism.

Acolo au intervenit echipaje de prim-ajutor şi de salvare de la Garda Ţăndărei, precum şi echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Şoferul unuia dintre TIR-uri, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a rămas prins în cabină, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare. El a fost scos din cabină fără semne vitale, iar echipajele SMURD şi SAJ au făcut manevre de resuscitare pentru mai bine de 45 de minute, fără rezultat însă, fiind declarat decesul bărbatului.

Şoferul celuilalt TIR, un bărbat de 50 de ani, a fost rănit şi el, fiind preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital.

Potrivit ISU Ialomiţa, ocupanţii autoturismului implicat în accident nu au fost răniţi.

În urma accidentului, care s-a produs după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, maşina ajungând pe contrasens, traficul pe DN 2A a fost blocat complet, anunţa Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un singur fir, spun poliţiştii.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa mai anunţă că un alt accident s-a produs pe DN 2, la ieşirea din municipiul Urziceni către Coşereni, fiiind implicate o autoutilitară şi un autoturism. Medicii de la Ambulanţă i-au acordat primul ajutor şoferului autoutilitarei, un bărbat de 51 de ani, iar şoferul autoturismului, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul din Urziceni.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.