Un mort, după ce o mașină a lovit remorca unui CAMION

Un mort, după ce o mașină a lovit remorca unui CAMION

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit marţi, într-un accident rutier, pe DN 7 Arad-Nădlac, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a maşinii, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotren staţionat în afara părţii carosabile a şoselei, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţean (IPJ) Arad. 

Aflat la volanul unui autoturism Fiat Stilo, bărbatul se deplasa dinspre Arad spre Pecica şi, la un moment dat, din motive încă necunoscute, a intrat cu autoturismul în partea din spate a unui autotren înmatriculat în judeţul Constanţa, care staţiona în afara părţii carosabile. 

În urma coliziunii, bărbatul de 47 de ani, din oraşul Pecica, şi-a pierdut viaţa arată Agerpres. 

"În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a stabilit că, din câte se pare, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotren staţionat în afara părţii carosabile a şoselei. Este posibil ca şoferul să fi văzut foarte târziu faptul că autotrenul staţionează sau pur şi simplu să îi fi fost distrasă atenţia din alte cauze. Oricum, însă, la locul accidentului nu s-a văzut nicio urmă de frânare a roţilor autoturismului înainte de coliziunea cu autotrenul", conform sursei citate

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.