Logo
Imprimă această pagină

Un camion cu numere de Republica Moldova, răsturnat la Bârlad

Un camion cu numere de Republica Moldova, răsturnat la Bârlad

Un TIR cu numere de înmatriculare moldovenești a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în România, la 14 km de Bârlad, pe sensul de mers spre Vaslui. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 14.30. Șoferul autocamionului a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie presa română.

„La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bârlad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare) și o ambulanță SMURD, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimei.

În accident a fost implicat un autocamion încărcat cu mobilă, în autovehicul aflându-se doar șoferul.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocamion răsturnat, un sens de drum fiind blocat. Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a autoevacuat.

Ulterior, șoferul a fost evaluat, acesta prezentând mai multe traumatisme. Acesta primise îngrijiri medicale, și urma să fie stabilit dacă va fi transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad”, a transmis Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit sursei citate.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.