Logo
Imprimă această pagină

Un CAMION a izbit VIOLENT un microbuz

Un CAMION a izbit VIOLENT un microbuz

Şase persoane aflate într-un autobuz au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc în apropierea municipiului Galaţi, sub un pod feroviar, după ce şoferul unui autotren a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu autobuzul.


Accidentul s-a produs pe şoseaua Galaţi-Smârdan, sub podul feroviar de la Fileşti, după ce şoferul unui autotren nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, de unde venea autobuzul.

"Din primele informaţii se pare că autotrenul se deplasa dinspre Galaţi spre Smârdan, iar şoferul nu a redus viteza în curbă şi a intrat pe contrasens, de unde venea un autobuz de călători, în urma impactului şase persoane fiind rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit reprezentanţilor ISU Galaţi, şase persoane au fost rănite, iar la locul accidentului s-au deplasat două maşini de pompieri, una de descarcerare, dar şi două ambulanţe.

 

"Au fost şase persoane rănite, două de cod verde, iar patru de cod galben. Cele patru persoane au fost transportate la spital, victimele având leziuni multiple, dar care nu le pun viaţa în pericol. Una dintre victime este şoferul autobuzului, iar pentru extragerea sa au fost folosite dotările echipajului de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.