Tren deraiat după coliziunea cu un CAMION

Tren deraiat după coliziunea cu un CAMION

Trenul Regio 2464 a deraiat miercuri seara, în jurul orei 20:55, în apropierea staţiei Câineni (judeţul Vâlcea), în urma coliziunii cu un tir care s-a prăbuşit de pe şosea şi a intrat pe gabaritul căii ferate.

Un călător şi mecanicul de locomotivă, care au fost răniţi, au fost preluaţi de o ambulanţă SMUD, restul pasagerilor fiind preluaţi cu mijloace auto şi transportaţi la destinaţie, informează CFR Călători.

"În aceasta seară, în zona Câineni-Cornetu, un tir s-a prăbuşit de pe şosea intrând în gabaritului căii ferate. În jurul orei 20:55, trenul Regio 2464, Podu Olt - Băbeni, a intrat în coliziune cu tirul, la o curbă după staţia Câineni, şi a deraiat. În tren, în afară de personalul feroviar, se mai aflau 4 pasageri. Aceştia sunt preluaţi de mijloace auto, puse la dispoziţie de companiile feroviare, şi sunt transportaţi la destinaţie. Până la eliberarea liniei curente se va asigura, de asemenea, transbordarea pasagerilor cu mijloace auto de la trenurile afectate. La locul incidentului a ajuns ambulanţa SMURD care a preluat un călător rănit şi pe mecanicul de locomotivă. Echipe feroviare de la Siguranţa Circulaţiei CFR Călători şi CFR Infrastructura se deplasează la faţa locului", precizează reprezentanţii companiei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.