Logo
Imprimă această pagină

TRAFIC AERIAN dat peste cap la nivel mondial

TRAFIC AERIAN dat peste cap la nivel mondial

Compania TAROM anunţă însă întârzieri, sâmbătă, pentru toate cursele din cauză că sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial. Şi pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, curse aeriene externe au întârzieri cuprinse între o oră şi două ore, în urma perturbării sistemului de control, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

TRAFICUL AERIAN, dat peste cap la nivel mondial: Sistemul global de control SITA este BLOCAT/ Tarom are întârzieri la toate cursele de pe aeroportul Otopeni
„Eventuale disfuncţionalităţi ale SITA pe plan global au putut afecta, însă, activitatea unor companii aeriene”, menţionează CNAB.

Compania Tarom are întârzieri pe toate cursele din cauză că sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial.

„Operaţiunile de Check-In şi Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncţional. Compania Tarom le oferă pasagerilor care se află în aceste momente în tranzit asistenţă la sol, în conformitate cu normele internaţionale”, arată un comunicat al companiei aeriene de stat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.