Țiriac deschide primele benzinării automatizate. Miliardarul deține un parc auto de epocă Recomandat

Țiriac deschide primele benzinării automatizate. Miliardarul deține un parc auto de epocă

Ţiriac Energy, divizia de energie a grupului Ţiriac, va deschide oficial săptămâna viitoare primele patru benzinării în franciză, în urma unei investiţii de 200.000 de euro, şi are în plan construirea unui lanţ de 150 de staţii complet automatizate,

 

Compania îşi propune să rebranduiască benzinării independente şi vrea să atragă 50 de parteneri în acest proiect.

Lanţul de benzinării în franciză va funcţiona sub numele Ţiriac Energy - Sincro, iar cele patru staţii finalizate sunt poziţionate în Botoşani, Zalău, Şimleu-Silvaniei şi în comuna Dorobanţu din judeţul Constanţa.

În fiecare dintre cele patru staţii, investiţia în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro.

"În România există câteva sute de staţii fără brand, care deşi sunt bine amplasate nu au vizibilitatea şi forţa necesară pentru a ieşi în evidenţă în raport cu lanţurile deja recunoscute. Reţeaua în franciză Ţiriac Energy Sincro este soluţia la această problemă. Vizăm staţiile poziţionate atât în zone urbane, cât şi pe drumurile naţionale, pentru a crea o reţea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienţilor calitate în acord cu numele pe care îl poartă", a declarat Remus Hîrceagă, director general Ţiriac Energy, citat în comunicat.

Adiţional reţelei de benzinării în franciză Ţiriac Energy - Sincro, compania are în plan poziţionarea în zonele urbane, dar şi în cele de tranzit, a 150 de staţii de carburant inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate şi pe nevoia clienţilor de a alimenta uşor şi în proximitate. Acestea vor opera sub titulatura Ţiriac Energy - Prompt.

În anul 2015, Tiriac Energy a luat decizia strategică de a demara înfiinţarea unei noi linii de business, prin dezvoltarea unui lanţ de benzinării, atât asistate, cât şi neasistate în timpul alimentării.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.