TAROM are un nou șef

TAROM are un nou șef

Consiliul de Administrație al TAROM l-a numit luni pe Wolff Werner-Wilhelm în funcția de director general interimar al companiei, mandatul fiind de patru luni.

"Compania TAROM informează că, în urma ședinței de astăzi (luni — n. r.), 20 noiembrie 2017, a Consiliului de Administrație al companiei TAROM, în temeiul Legii 31/1990 a societăților, Wolff Werner-Wilhelm a fost numit în funcția de director general TAROM, cu mandat interimar pentru o perioadă de patru luni. Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliul de Administrație TAROM", potrivit unei informări a operatorului național aerian.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și a crescut în același timp cu aviația românească. TAROM își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.