SOS. CAMION răsturnat. Un om mort

SOS. CAMION răsturnat. Un om mort

Traficul pe DN1B, a fost blocat luni seară, în urma unui accident soldat cu moartea unei persoane, a fost reluat, după ce autocisterna, TIR-ul şi autoturismul implicate în accident au fost îndepărtate de pe carosabil.


Circulaţia pe drumul DN 1B, în zona localităţii buzoiene Lipia, a fost deblocată după o intervenţie de câteva ore, în urma căreia utilajele Direcţiei Judeţene de Drumuri au reuşit să mute TIR-ul şi autocisterna într-o parcare din apropiere, în timp ce autoturismul Dacia Logan, care era foarte avariat, a fost preluat cu o platformă.

Din primele date, şoferul autoturismului Dacia Logan, un tânăr de 37 de ani, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă. Ulterior, TIR - ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

În urma impactului, şoferul Loganului, un bărbat de 37 de ani, a murit, iar şoferul TIR-ului a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Bărbatul din Logan era şeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru.

După impact a fost necesară şi intervenţia pompierilor, care au izolat zona, din cauza scurgerilor de combustibil.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.