Şofer român arestat după ce a transportat droguri în valoare de 1.200.000 euro

Şofer român arestat după ce a transportat droguri în valoare de 1.200.000 euro

Carabinierii din Venegono Superiore, provincia Varese din Lombardia, au confiscat 240 de kilograme de hașiș aflate în interiorul unui camion condus de un șofer de naționalitate română.

Operațiunea a fost efectuată în urma unui control efectuat asupra camionului, în tranzit prin Italia și care se afla în zona Varese. Suspiciunea carabinierilor a stârnit-o niște paleți ambalați și perfect sigilați a căror greutate nu corespundea cu ceea ce ar fi trebuit să conțină, aparate electrocasnice de mari dimensiuni. Militarii au decis, astfel, să aprofundeze controlul.

În primul palet verificat, odată înlăturată protecția din lemn cu care era protejat, au ieșit la iveală 5 pachete voluminoase ambalate cu ajutorul unei bande adezive groase, pachete care conțineau hașiș. La fel și pentru cel de-al doilea palet verificat în interiorul camionului, găsindu-se în cele din urmă 240 de kilograme de hașiș, cu o valoare estimată de peste 1.200.000 de euro, informează Varese News.

Șoferul român a fost arestat dar nu a dat nici o declarație despre încărcătura pe care o transporta, de unde venea și spre ce destinație se îndrepta.

Carabinierii efectuează investigații pentru a verifica originea și destinația cantității mari de substanțe narcotice confiscate.

Un alt bărbat român, rezident în provincia Padova (Italia), a fost descoperit de poliția rutieră noaptea trecută, de-a lungul A13, cu 5 kilograme de hașiș în mașină.

 

Șofer român găsit cu 5 kilograme de hașiș în mașină pe teritoriul provinciei Padova, Italia.
Oprit pentru un control rutier pe raza localității Due Carrare, șoferul român în vârstă de 20 de ani a avut imediat o atitudine suspectă față de agenții Polstrada. La un control amănunțit, s-a descoperit în mașina sa o geantă în care erau 5 kilograme de hașiș. Percheziția la domiciliul bărbatului român nu a dat rezultate, în casă nu deținea alte droguri.

Șoferul român a fost arestat și predat autorității judiciare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.