Logo
Imprimă această pagină

Șofer de autoutilitară, mort după un accident cu un camion Recomandat

Șofer de autoutilitară, mort după un accident cu un camion

Un șofer de 35 de ani a murit după ce a intrat în plin cu autoutilitara într-un camion. Din cauze încă necunoscute, bărbatul a ajuns cu vehiculul pe celălalt sens de mers, iar impactul nu a mai putut fi evitat.


Ambii conducători auto au rămas captivi între fiare. Intervenția pompierilor a fost dificilă.

Accidentul a avut loc pe Șoseaua de Centură a orașului Târgu Mureș. Autoutilitara condusă de bărbatul în vârstă de 35 de ani a ajuns pe contrasens, unde a izbit camionul. Șoferul mastodontului ar fi încercat să evite impactul, spun martorii, dar în zadar, relatează stirileprotv.ro.

Șofer de camion: „Noi îl așteptam la lucru să aducă niște cabluri și ne-a anunțat șeful că a fost un eveniment și am venit repede încoace”.

Ambii conducători auto au rămas captivi în vehicule și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Cristian Porav, adjunct șef al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș: „În cele două autovehicule se aflau două persoane încarcerate. Una de cod negru, cealaltă de cod roșu. S-a acționat pentru descarcerarea persoanei de cod roșu, care ulterior a fost predată echipajelor medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale. A fost o intervenție dificilă din cauza poziției autoturismului”.

Hărșan Laura, medic serviciul de ambulanță județean Mureș: „Au fost două victime, la una din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă va fi transportată la spital pentru investigații suplimentare”.

Între timp, zona a fost împânzită de polițiști.

Cristian Conțiu, comisar șef Poliția Rutieră: „Din primele cercetări se pare că autoutilitara înmatriculată în județul Brașov, din cauze necunoscute, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coleziune frontală cu un autovehicul înmatriculat în județul Mureș”.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.