ȘOCANT. Femeie la volan cu alcoolemia de 1,32. S-a răsturnat în intersecție

ȘOCANT. Femeie la volan cu alcoolemia de 1,32. S-a răsturnat în intersecție

O femeie care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice s-a răsturnat, miercuri, cu maşina, într-o intersecţie din municipiul Galaţi, poliţiştii stabilind că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l de alcool în aerul pur expirat. Ea este, potrivit unor surse, profesoară şi soţia unui poliţist.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a anunţat că un accident rutier în care a fost implicat o singură maşină a avut loc miercuri la intersecţia străzilor Bulevardul Dunărea şi Calea Galaţi.

”Este vorba despre o femeie, de 40 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, însă conducătoarea auto a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice", a spus Gabriela Costin.

Potrivit unor surse, femeia este profesoară şi soţia unui poliţist.

În urma accidentului, femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.