ȘOC. Premierul Tudose l-a anunțat pe Ministerul Transporturilor când îl va demite

ȘOC. Premierul Tudose l-a anunțat pe Ministerul Transporturilor când îl va demite

Premierul Mihai Tudose i-a amenintat pe reprezentantii Ministerului Transporturilor ca ii va demite pe toti daca nu vor deszapezi drumurile la iarna.

"Eu va spun foarte sincer: in primele 12 ore de la caderea ultimului fir de zapada dupa viscol daca nu se circula la negru plecati acasa toti, inclusiv cel care se ocupa de aviatie", i-a spus Tudose unui secretar de stat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. Pe un ton dur s-a adresat si ministrului educatiei. Nu este pentru prima oara cand premierul se rasteste public la ministri sau secretari de stat, la inceputul sedintelor de Guvern. Despre problemele penale ale ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu a spus nimic pana acum.

"Dle secretar de stat, vine iarna, vorba celebra din filmul la moda. Sunteti pregatiti?", s-a adresat premierul secretarului de stat din Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel. Acesta a raspuns ca se afla "in proces de pregatire". Dupa acest raspuns, premierul l-a ironizat: "Si cand terminati procesul, credeti ca pana in martie, asa, avem sanse? Poftim?".

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.