Se taie zilnic 70 de CAMIOANE cu lemne

Se taie zilnic 70 de CAMIOANE cu lemne

În medie, 70 de camioane sosesc pe zi la fabricile de cherestea din România operate de Holzindustrie Schweighofer, anunţă compania din industria de prelucrare a lemnului, care menţionează că a implementat un sistem prin care identifică transporturi neconforme şi le refuză.


Compania mai arată că, pe 8 februarie, Timflow, sistemul de monitorizare a livrărilor de buşteni folosit de Holzindustrie Schweighofer, a emis o alertă privind o livrare la fabrica de cherestea din Sebeş a companiei.

Livrarea a fost respinsă, iar materialul lemnos a fost refuzat, spun oficialii companiei.

„Transportul nu s-a conformat criteriilor noastre stricte de aprovizionare şi, prin urmare, a fost refuzat. Şi în luna august a anului trecut am respins trei încărcături, iar furnizorul a fost suspendat, pe baza datelor înregistrate de Timflow”, a declarat Michael Proschek-Hauptmann, director al Departamentului de Conformitate şi Sustenabilitate al Holzindustrie Schweighofer.

Aceste livrări sunt separate de fluxul de producţie şi investigate suplimentar şi doar atunci când provenienţa poate fi determinată fără urmă de îndoială şi toate standardele companiei sunt satisfăcute, materialul este acceptat pentru prelucrare, a explicat Michael Proschek-Hauptmann.

Grupul este lider în industria europeană a prelucrării lemnului şi are aproximativ 3.500 de angajaţi. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de ţări din întreaga lume.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.