Se fac angajări în industria auto

Se fac angajări în industria auto

Grupul francez Alten, cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică, a ajuns la 1.000 de angajaţi în România şi are ca ţintă să ajungă la 1.200 anul viitor, respectiv 1.500 în 2020, potrivit oficialilor companiei.

„Până la finalul anului vom ajunge la 1.200 de angajaţi. În bi­rourile din Oregon Park, din Pipera, avem 200 de angajaţi şi vom ajunge la 300 într-un spaţiu de 2.600 mp. În Sema Park avem 1.600 mp şi 54 de angajaţi. Investim în training pentru angajaţii noştri“, a spus Gerald Attia, CEO adjunct al Alten Group.

Cu activitate în inginerie şi consultanţă tehnică, angajaţii săi au abilităţile şi expertiza necesare de a acoperi întregul ciclu de dezvoltare şi de a oferi o gamă largă de servicii, de la consultanţă tehnică până la servicii de outsourcing de proiecte.

 

„De când am început activitatea în România, expertiza de înaltă calitate oferită de echipa locală s-a do­vedit a fi excelentă datorită com­pe­tenţelor tehnice ale consultanţilor noş­tri. Acum, am consolidat poziţio­na­rea noastră, acoperind toate tehnologiile şi furnizând expertiză tehnică la nivel înalt clienţilor noştri, având peste 1.000 de consultanţi în 6 oraşe din ţară. Intenţia noastră este să păstrăm acest angajament ferm şi să ajungem la 1.500 de consultanţi în următorii 2 sau 3 ani“, a declarat Simon Azoulay, CEO Alten.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.