Războinicul de la Transporturi: Cuc sare la gâtul bulgarilor

Războinicul de la Transporturi: Cuc sare la gâtul bulgarilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a solicitat omologului său din Bulgaria să permită autorităţilor române dragajul pe Dunăre, în sectorul administrat de partea vecină, în eventualitatea în care s-ar institui o situaţie specială.

Răzvan Cuc a scris marţi pe pagina sa de Facebook că a făcut o vizită omologului său bulgar pentru a identifica soluţiile la problemele privind siguranţa navigaţiei pe Dunăre şi circulaţia în punctele de trecere ale frontierei, prin asigurarea mai multor puncte de achiziţionare a vinietelor pentru autovehicule.

"România şi Bulgaria pot asigura, împreună, condiţii mai bune pentru navigaţia pe Dunăre şi pot face din acest sector de transport unul profitabil pentru ambele ţări. De asemenea, trebuie să fluidizăm traficul la vămi şi să diminuăm, cât mai mult, timpii de aşteptare la graniţa cu Bulgaria. (...) I-am solicitat lui Ivaylo Moskovski, ministrul Transporturilor, Tehnologiei Informaţiilor şi Comunicaţiilor din Bulgaria, să permită autorităţilor române dragajul pe Dunăre, în sectorul administrat de partea bulgară, în eventualitatea în care s-ar institui o situaţie specială. În acest fel am putea debloca rapid sectoarele critice de pe Dunăre. Am primit asigurări de la omologul meu bulgar că putem găsi soluţii, la nivelul unei Comisii mixte de experţi, privind administrarea în comun a sectorului fluvial", a mai precizat ministrul

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.