PREMIUL UNTRR LA GALA SIGURANȚEI RUTIERE Recomandat

PREMIUL UNTRR LA GALA SIGURANȚEI RUTIERE

Premiul a fost decernat de Constantin Isac, vicepreşedinte Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România:

“UNTRR, ca asociaţie profesională, întotdeauna a încurajat dezvoltarea acestui segment industrial al transportului rutier pentru toate categoriile de firme. Cu atât mai mult firmele mici trebuie încurajate, cu cât mediul de afaceri le descurajează. De aceea, firmele mici au nevoie de suport suplimentar din partea asociaţiei. Acesta este motivul pentru care am luat în obiectivul nostru atât firmele de marfă cât şi cele de transport călători, le-am atras către noi când au avut probleme, le-am susţinut şi sper că sunt mulţumite. Dintre aceste firme, pentru premiul UNTRR am selectat firma Comati PSG Timişoara, care desfăşoară o activitate de zece ani în transportul de călători spre nordul Europei, pe o rută de nişă bine intuită. Au plecări săptămânale, câte cinci, cele mai lungi curse ajungând la 3.200 kilometri şi merg până în Suedia. Într-un an, cu numai cinci autocare folosite, au totalizat peste 1,5 milioane kilometri. În ultimii doi ani, nu au avut niciun accident. Şoferii sunt bine instruiţi, aşa cum conduc în Europa, aşa o fac în România”.
Premiul a fost ridicat de directorul COMATI PSG, Saşa Ovidiu Bojici: “Mulţumesc echipei care conduce firma. Dedic acest premiu celor care sunt interfaţa între noi -patroni şi pasageri- şi anume şoferii noştri. Ei sunt cei care ne reprezintă cel mai bine”.

În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care a avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.

Amfitrionii evenimentului au fost marea doamnă a scenei şi ecranului Rodica Popescu Bitănescu şi Radu Spirea, Directorul General al Vesta Investment.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.