Porsche Cayenne are noi încălțări

Porsche Cayenne are noi încălțări

Bridgestone a fost ales de către Porsche pentru furnizarea de anvelope pentru a treia generaţie Porsche Cayenne.

Potrivit comunicatului, anvelopa Dueler H/P Sport a fost dezvoltată în totalitate la Centrul Tehnic European Bridgestone din Roma şi este proiectată atât pentru jante de 19 inch, cât şi pentru cele de 20 inch. 

'Suntem foarte mândri că am fost selectaţi să fim producători principali pentru acest model grandios. Faptul că facem parte din echipa de dezvoltare pentru unul dintre cei mai exigenţi producători auto din întreaga lume reprezintă o recunoaştere deosebită pentru noi. Aceasta este o ilustrare minunată a calităţii produselor Bridgestone, a expertizei noastre în domeniul tehnologiilor de anvelope şi a parteneriatului solid pe care îl avem cu Porsche', a declarat Christophe De Valroger, vicepreşedinte, OE Europe. 

Producţia anvelopelor este efectuată pe platforma Bridgestone din Poznan, Polonia. 

'Deşi este un SUV, această maşină dispune de caracteristicile tipice ale unei maşini sport şi este echipată cu noile anvelope de dimensiuni mixte, care se montează acum pe jante de cel puţin 19 inch. Anvelopele mixte îmbunătăţesc considerabil stabilitatea şi dinamica de conducere în curbe. Anvelopele Bridgestone care vor echipa noul Porsche Cayenne vor avea marcajul N0 pe flancuri', se menţionează în comunicat. 

Bridgestone EMEA, cu sediul central la Bruxelles, Belgia, este o filială deţinută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Compania operează în peste 60 de ţări şi are peste 18.200 de angajaţi. La nivelul întregii regiuni, deţine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare şi un centru de testare. Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vândute în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi la nivel global. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.