Video exclusiv: OMUL ANULUI 2017 ÎN TRANSPORTURI: GEORGE NIŢĂ Recomandat

Video exclusiv: OMUL ANULUI 2017 ÎN TRANSPORTURI: GEORGE NIŢĂ

Alina Anton Pop, director de Marketing şi PR revista TIR a înmânat premiul: „Vă mulţumesc că aţi venit în număr mare şi la această Gală.

Vă doresc să aveţi sărbători fericite, să vină şi la dumneavoastră Moş Crăciun şi să aveţi un an 2017 frumos. Omul Anului 2017 în transporturi este directorul general al unei companii fanion în transporturile agabaritice de la noi. Este domnul George Niţu, directorul general Holleman”. 

George Niţă, Omul Anului 2017 în Transporturi: „Mulţumesc organizatorilor, revistei TIR care organizează de atâta timp aceste evenimente. Sunt onorat pentru acest titlu şi sper să pot continua în acelaşi fel şi în viitor”.

"OSCARURILE TRANSPORTURILOR ROMÂNEŞTI", ACORDATE LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017
Peste 300 de persoane din industria transporturilor şi activităţile conexe, precum şi un mare număr de oficiali au participat la Gala Premiilor Revistei TIR, care a avut loc, pe 25 noiembrie 2016, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".
În acest an, s-au decernat premii pentru 12 categorii. Pentru primele nouă categorii, câştigătorul a fost stabilit în urma voturilor exprimate de către un juriu format din membrii Consiliului Director al UNTRR şi reprezentanţii companilor partenere ale evenimentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.