O cisternă cu ciment s-a răsturnat

O cisternă cu ciment s-a răsturnat

O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat, vineri dimineaţă, pe DN1 C, în judeţul Maramureş, după ce şoferul ar fi adormit la volan, bărbatul decedând în urma rănilor suferite. Traficul a fost blocat parţial timp de o oră şi s-a circulat pe o singură bandă a drumului, alternativ în ambele sensuri.


Accidentul a avut loc în localitatea Valea Chioarului, la ieşirea spre localitatea Mesteacăn, pe DN1 C, zonă în care şoferul unei cisterne a adormit la volan, iar vehiculul de mare tonal s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Bărbatul a rămas încarcerat, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor pentru a-l scoate.

 

Victima (65 de ani) era rănită grav şi în stop cardio-respirator, iar echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş a încercat aproximativ o oră să o resusciteze, dar nu a reuşit, fiind declarat decesul.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cisterna era încărcată cu ciment şi nu a existat niciun pericol.

Totuşi, drumul a fost blocat parţial, pentru că s-a putut circula, timp de o oră, doar pe una din cele două benzi, alternativ în ambele sensuri

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.