Logo
Imprimă această pagină

Noul SUV de la FORD, în România

Noul SUV de la FORD, în România

Noul SUV subcompact Ford EcoSport beneficiază de sistemul Intelligent All Wheel Drive, care îmbunătăţeşte tracţiunea şi aderenţa pe şosea şi în afara acesteia.

Potrivit comunicatului, sistemul poate fi combinat cu avansatul motor diesel EcoBlue de 1,5 litri, care dezvoltă până la 125 CP şi un nivel optimizat al emisiilor. Noul EcoSport oferă tehnologii de asistenţă a şoferului precum conectivitatea SYNC 3, sistemul Cruise Control cu limitator de viteză ajustabil şi o cameră de marşarier.

'Ford a vândut 150.000 de exemplare ale SUV-ului subcompact EcoSport în Europa din 2014, momentul în care acest model a fost introdus în Europa, iar vânzările au crescut anul trecut cu 40%. Noul Ford EcoSport le oferă clienţilor mai mult stil, un nivel superior al capabilităţilor şi mai multe variante de personalizare, combinând funcţionalitatea unui SUV cu aspectul practic al unei maşini de oraş', a declarat Steven Armstrong, vicepreşedinte al grupului şi preşedinte al Ford Motor Company Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Versiunea europeană a lui Ford EcoSport va fi produsă la fabrica Ford din Craiova în urma unei investiţii de 200 de milioane de euro şi va fi pusă în vânzare în cursul acestui an, alăturându-se liniei de SUV-uri Ford Edge şi Kuga în Europa. Crossover-ul Fiesta Active, inspirat de asemenea din lumea SUV-urilor, va fi disponibil la rândul său în Europa în cursul anului viitor.

Jantele au un diametrul de 17 şi 18 inch, iar scaunele au primit un design nou, fiind optimizate pentru un confort mai ridicat pe locurile frontale şi pe cele posterioare.

EcoSport este prezentat în premieră cu un sistem Cruise Control cu limitator cu viteză ajustabil care îi ajută pe şoferi să menţină maşina în limitele legale de viteză şi cu o cameră de marşarier. Sistemele de protecţie a pasagerilor includ airbag-uri frontale pentru şofer şi pasager, airbag de genunchi pentru şofer, airbag-uri laterale cu protecţie suplimentară la nivelul toracelui desenate pentru a îndepărta pasagerul de zona critică a unui eventual impact şi noile airbag-uri de tip cortină care oferă o acoperire maximă la impactele laterale.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul la Dearborn, Michigan şi are aproximativ 202.000 de angajaţi în toată lumea.

Ford Europa produce, vinde şi servisează vehicule sub marca Ford pe 50 de pieţe individuale. Are aproximativ 52.000 de angajaţi la facilităţile proprii şi aproximativ 66.000 de angajaţi când sunt luate în considerate asocierile în participaţiune şi entităţile neconsolidate.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.