Noul Insignia Grand Sport a ajuns în centrele Opel din România

Noul Insignia Grand Sport a ajuns în centrele Opel din România

§ Grand Sport mai ușor cu până la 175 kg, Sports Tourer cu până la 200 kg
§ Tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului


§ Servicii superioare: sistemul de infotainment IntelliLink și Opel OnStar cu servicii extinse
§ Raport calitate-preț de primă clasă: Grand Sport începând de la 20.400 € (TVA inclusă), Sports Tourer începând de la 21.500 (TVA inclusă)
§ Prelansare: Opel anunță un nou centru integrat AutoErebus

București. Noul Insignia a ajuns în centrele Opel din România. Modelul s-a putut comanda de la sfârșitul lunii martie, însă acum va putea fi și testat la dealerii Opel.

Noul Opel Insignia are eleganța sportivă a unui coupé de dimensiuni mari, arhitectura sa complet nouă îl face deosebit de spațios și cu adevărat plăcut de condus, și oferă funcții exemplare de siguranță și confort, ca un adevărat vârf de lance. A doua generație a modelului Insignia, pe lângă faptul că impresionează prin liniile uimitoare ale exteriorului și starea de bine din interior, asigură cea mai largă gamă de tehnologii inteligente, de la sistemul revoluționar de iluminare cu matrice IntelliLux LED® și sistemul de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului, până la sistemele ultra moderne de asistare a șoferului și rafinatul afișaj de pe parbriz. În plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de primă clasă, specifică Opel, cu integrare a smartphone-ului și o funcție nouă Opel OnStar – asistentul personal care le permite ocupanților autovehiculului Insignia să rezerve camere la hotel[1] și să caute locuri de parcare disponibile[2] cu ajutorul unui consultant OnStar. Per total, noul Insignia impresionează prin înalta agilitate și precizia conducerii, spațiul interior mai mare și competitivitatea ofertei, făcându-l acum mai mult decât niciodată un concurent de temut și o alternativă interesantă chiar și la modele ale mărcilor premium.

Nou centru Opel AutoErebus

Cu ocazia evenimentului de lansare a noului vârf de lance, Insignia, Opel România anunță și noul centru AutoErebus. Sediul din București, Strada Ioan Bianu 47 va fi înlocuit cu unul nou în Strada Parcului nr. 2. Noul centru Opel beneficiază de un spațiu foarte generos și dotări noi pentru a servi mai bine nevoile clienților.

Aceștia pot deja comanda modelele Opel din noul sediu, însă finalizarea lucrărilor și deschiderea oficială va avea loc în câteva luni. Noul showroom comercializează întreaga gama Opel: noutăți precum Insignia, Mokka X și în curând noile SUV-uri Crossland X și Grandland X, dar și modele deja de succes pe piața noastră precum Astra K - mașina anului 2016 în Europa, Corsa sau gama de utilitare Opel.

Noul sediu este construit la cele mai noi standarde Opel. Pe lângă showroom, acesta va dispune și de un centru de reparații.

AutoErebus este unul dintre cei mai vechi parteneri ai reprezentanței Opel România, marca germană colaborând cu acest distribuitor de mai bine de 11 ani.

Noul Opel Insignia

Pentru prima dată la Opel, noua generație a modelului Insignia este disponibilă cu un sistem inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului (transmisia puterii către fiecare roată în mod individual), transmisie automată cu opt trepte de viteză. O altă noutate absolută este camera video de 360°. În combinație cu noua generație de motoare cu supraalimentare, reducerea greutății cu până la 200 kg (în funcție de model) și o poziție de ședere mai joasă, noile Opel Insignia Grand Sport și Sports Tourer sunt mai agile decât niciodată și asigură o experiență de conducere directă și foarte plăcută. Fiind echipat cu o multitudine de sisteme de asistență de ultimă generații, noul Insignia, pe lângă faptul că are grijă de siguranța ocupanților săi, este primul autovehicul Opel cu o capotă activă din aluminiu care, în cazul unui impact cu un pieton, se ridică în câteva milisecunde pentru a crește distanța față de componentele dure ale motorului, sporind astfel considerabil nivelul de protecție.

„Noul nostru vârf de lance este prevăzut cu tehnologie avansată accesibilă pentru toți. Niciun alt autovehicul din clasa din care face parte modelul Insignia nu se poate lăuda cu atât de multe tehnologii ultra-moderne.” a declarat Cristian Milea, Country Director Opel România. Cu acest nou model, precum și cu cele două SUV-uri pe care le vom lansa anul acesta, Grandland X și Crossland X, ne propunem continuarea creșterii cifrei de vânzări. După un început excelent anul acesta – o creștere de 29,4% în primele 5 luni pe o piața auto care a crescut cu 16,7% față de aceeași perioadă a anului trecut – nu putem decât să privim pozitiv lunile care vor urma, pregătiți fiind cu noi modele aparținând unor segmente în creștere.

Noul venit este în poziția ideală de a depăși chiar succesul primei generații a modelului Insignia: „Autovehiculul anului 2009” a fost vândut în 900.000 de exemplare.

Emoție pură: design inspirat de Monza Concept

Mult admiratul Monza Concept a fost sursa de inspirație pentru designul interiorului și exteriorului modelelor Insignia Grand Sport și Sports Tourer, misiunea fiind de a face noul vârf de lance al mărcii Opel să arate la fel de luxos și atletic ca prototipul amintit.

Iar rezultatele sunt convingătoare. Noul Insignia Grand Sport are un aspect suplu, fiind în același timp și mai ușor. Modelele din noua generație cântăresc mai puțin cu până la 175 kg; noul Sports Tourer este mai ușor chiar cu 200 kg. Deși, conform arhitecturii sale complet noi, ampatamentul a fost mărit cu 92 mm până la 2829 mm, consolele față și spate ale modelului Insignia Grand Sport au fost reduse semnificativ, iar ecartamentul a fost mărit cu 11 mm. O linie a plafonului mai coborâtă cu 29 milimetri, grila proeminentă, farurile înguste și aspectul high-tech al părții din spate sporesc dramatismul designului modelului Insignia, cu silueta sa atletică și elegantă asemănătoare unui coupé cu patru uși. Noul Grand Sport este la fel de aerodinamic pe cât pare: are un coeficient aerodinamic exemplar de doar 0,26, fiind unul dintre cele mai aerodinamice autovehicule din clasa sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.