Ministrul Lucian Șova a găsit vinovați pentru lipsa de autostrăzi: delăsarea angajaților CNAIR

Ministrul Lucian Șova a găsit vinovați pentru lipsa de autostrăzi: delăsarea angajaților CNAIR

Lucrurile în Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) funcţionează în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra activităţii instituţiei, le-a transmis ministrul Transporturilor, Lucian Şova, directorilor din CNAIR, în cadrul unei întâlniri organizate luni, potrivit unei postări a ministerului de resort pe propria pagină de Facebook.

"Ritmul este lent. Vă cer tuturor celor de faţă şi celor pe care îi coordonaţi să manifestaţi proactivitate. Nu mi s-a părut că în companie lucrurile funcţionează decât în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra CNAIR. De acum, vor avea o nouă şansă exclusiv cei care au determinare şi care vor să-şi schimbe atitudinea faţă de instituţia care le plăteşte salariile. Aştept ca schimbarea atitudinii să se vadă în rezultatele pe care le generaţi'', a spus Şova.

Conform sursei citate, ministrul Transporturilor a solicitat o monitorizare a activităţii de pe fiecare şantier în parte şi a impus discuţii săptămânale, atât cu regionalele, cât şi cu antreprenorii care au contract cu CNAIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.