Marina Militară a SUA, echipată de SAAB

Marina Militară a SUA, echipată de SAAB

 Firma de apărare şi securitate Saab a primit o comandă din partea Marinei Militare a SUA să furnizeze Radarul multi-modal (MMR) Sea Giraffe Agile Multi Beam (AMB).

 

Potrivit comunicatului, radarul Sea Giraffe MMR al Saab - un radar radar 3D, cu scanare electronică şi reţea de defazaj (electronically scanned phased array radar) - va fi amplasat pe cea mai nouă clasă de nave ale Gardei de Coastă SUA (USCG), nava rapidă de pătrulă în larg (Offshore Patrol Cutter - OPC). MMR oferă o putere mare radiată, unde selectabile, şi procesarea modernă a semnalelor pentru a realiza o performanţă de vârf în medii maritime diferite. Comanda iniţială se referă la două sisteme, cu opţiuni pentru radare suplimentare, cu o valoare totală potenţială a contractului de până la 118,5 milioane de dolari. 

'Garda de Coastă SUA este tot mai solicitată să sprijine o gamă întreagă de misiuni critice în condiţiile cele mai dificile. OPC MMR al Saab va sprijini clientul ca să poată îndeplini aceste misiuni, de la tropice până în Arctica. Radarul MMR furnizează o acoperire radar simultană, de la mare la cer, împotriva celor mai dificile ţinte, pentru a asigura o conştientizare totală a situaţiei', a declarat Erik Smith, preşedinte şi CEO al Saab Defense and Security SUA. 

Comanda va crea noi locuri de muncă pentru facilitatea SDAS' Sensor Systems din Syracuse, statul NY. În luna ianuarie, Saab a semnat un Memorandum de Înţelegere cu Statul New York, care va permite extinderea prezenţei Saab în New York-ul Central şi va crea mai multe locuri de muncă high-tech, locale, în regiune. 

Saab deserveşte piaţa globală cu produse, servicii şi soluţii de vârf pe plan mondial pentru apărarea militară şi securitatea civilă. Compania are operaţiuni şi angajaţi pe toate continentele. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.