Internet de mare viteză în trenurile de călători

Internet de mare viteză în trenurile de călători

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA oferă, începând de luni, acces gratuit Wi-Fi de mare viteză în Gara de Nord, un serviciu disponibil permanent, care va permite pasagerilor şi vizitatorilor să navigheze pe Internet.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, conectarea la internet se face pe bază de autentificare la reţeaua wireless "CFR Infrastructură" (nume şi adresa de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook şi după acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a reţelei wireless.

Odată realizată autentificarea, portalul redirecţionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informaţii de interes public privind transportul feroviar sau se pot deschide noi pagini de Internet.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire atât la casele de bilete şi în sălile de aşteptare pentru clasa I şi a II-a, precum şi pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la alta fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.

"Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord, încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacţionare directă cu aşteptările lor şi să ţinem pasul cu evoluţia noilor tehnologii', a declarat directorul general al CFR SA, Marius Chiper.

Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatica Feroviară - filiala CFR SA, este gratuit şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 1.000 de utilizatori autentificaţi.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.