Împușcat de polițiști în timp distruge cu un topor două mașini

Împușcat de polițiști în timp distruge cu un topor două mașini

Un bărbat din judeţul Prahova a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a fost împuşcat de poliţiştii care au intervenit sesizaţi fiind că bărbatul distruge două autoturisme. Poliţia susţine că victima, care se află în evidenţe ca fiind bolnav psihic, i-a ameninţat pe agenţi cu un topor.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, incidentul a avut loc pe un teren viran din apropierea localităţii Buda.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în acea zonă de către o persoană care a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat distruge două autoturisme. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat care avea asupra sa un topor cu care i-ar fi ameninţat şi ar fi încercat să îi lovească. În acel moment, agenţii au folosit arma din dotare, împuşcându-l pe bărbat în abdomen, mai spune sursa citată.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Prahova care a intervenit a constatat că victima rănit avea trei plăgi împuşcate şi sângera, fiind transportată la spital. Poliţiştii afirmă că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Ariceştii Rahtivani, are antecedente penale şi se află în evidenţe ca fiind bolnav psihic. Anterior, el a fost cercetat pentru ultraj şi agresiune asupra unui vecin, fiind cunoscut drept o persoană violentă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.