Grav accident în care a fost implicat un CAMION. Patru victime

Grav accident în care a fost implicat un CAMION. Patru victime

Un autoturism în care se aflau patru persoane, doi adulţi şi doi copii, a intrat, marţi, în coliziune cu un autotren la intersecţia DN2A cu DN3B, în localitatea Chirana, în urma accidentului minorii suferind vătămări corporale grave.

Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, este vorba despre un băiat de 11 ani şi o fată de 15 ani. Copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

"Cei doi copii au fost preluaţi de echipaje medicale SMURD şi SAJ şi transportaţi la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, părinţilor, în vârstă de 44, respectiv 41 de ani, care au suferit răni uşoare, li s-a acordat primul ajutor medical şi au fost transportaţi în vederea unor investigaţii suplimentare către unitatea spitalicească", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea.

Ea a mai menţionat că subofiţerii Gărzii Ţăndărei a ISU au acţionat pentru decuplarea bornelor de la bateria maşinii şi spălarea carosabilului de materialele împrăştiate ca urmare a coliziunii.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.