Grav accident cu o AUTOUTILITARĂ cu butelii

Grav accident cu o AUTOUTILITARĂ cu butelii

 Trei persoane au fost rănite, marţi, într-un accident care a avut loc pe DN 66, în zona localităţii hunedorene Merişor, după ce şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed, a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară încărcată cu 18 butelii de gaz. 

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, accidentul a fost cauzat de un şofer din Râmnicu Vâlcea, care nu a adaptat viteza pe o porţiune de drum în rampă şi curbă periculoasă la stânga, a intrat pe sensul opus de mers şi s-a tamponat cu maşina încărcată cu butelii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

În urma accidentului, au fost răniţi şoferii celor două autovehicule şi un bărbat care era pasager în autoutilitară. 

"Cei trei bărbaţi prezintă traumatisme craniene minore, contuzii la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul bazinului. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Petroşani pentru investigaţii. Starea lor este stabilă", a arătat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. 

În urma impactului nu au fost consemnate probleme legate de starea celor 18 butelii din maşină, la faţa locului intervenind şi un echipaj ISU Hunedoara. Buteliile au fost preluate de la locul accidentului de firma căreia îi aparţin. 

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz arată Agerpres.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.